Heading
Her skrives det en tekst om kjøkkenet - litt om filosofien bak hva man lager - type råvarer, sesongens meny osv. I tillegg står det her om kjøkkensjefen, hva slags bakgrunn og hvordan han jobber f.eks. Lorum ibsum - her står det litt mer tekst. Her skrives det en tekst om kjøkkenet - litt om filosofien bak hva man lager - type råvarer, sesongens meny osv. I tillegg står det her om kjøkkensjefen, hva slags bakgrunn og hvordan han jobber f.eks. Lorum ibsum - her står det litt mer tekst. Her skrives det en tekst om kjøkkenet - litt om filosofien bak hva man lager - type råvarer, sesongens meny osv. I tillegg står det her om kjøkkensjefen, hva slags bakgrunn og hvordan han jobber f.eks. Lorum ibsum - her står det litt mer tekst.
Heding
Den lune atmosfæren i den store peisestuen, nydelig mat og drikke og (forhåpentligvis) fantastisk utsikt over byen gjør restaurantopplevelsen på Grefsenkollen spesiell og anderledes. I restauranten er det ingen "dresscode". Vi har to menyvalg for middagsgjester, 3 eller 5-retters, satt sammen av de best tilgjengelige råvarer. Det kan forekomme små endringer i menyen fra dag til dag. Alle priser er per person. Vi ber om at gjester ved samme bord velger samme meny og vi ønsker menyvalg senest dagen før ankomst.
5-RETTERS MENY
Hjortetatar med spinta, vaktelegg og sopp
Gresskarrisotto med svineribbe, pinjekjerner og blekksprut
Piggvar med selleri, romanesco og reker
Due med kvede, steinsopp og cognac/peppersaus
Hvit sjokolade med estragon, hasselnøtt og bringebær
Pris kr 895,-
3-RETTERS MENY
Piggvar med selleri, romanesco og reker
Due med kvede, steinsopp og cognac/peppersaus
Hvit sjokolade med estragon, hasselnøtt og bringebær