Om bålpannene våre

Bålpannene åpner igjen fra 12 oktober! 

 

Man har bålpannen i 2 timer, og man må være minimum 4 personer for å booke en panne. Vi legger ut puter og skinn, men ta med eget teppe.  Vi har ikke værforbehold, ved dårlig vær lager vi det koselig under taket med skinn og varmelamper. Ved endringer i antall må dere gi oss beskjed på mail, snarest mulig og senest 24 timer før ankomst. Man betaler for antallet det er booket til.

Er dere en gruppe på over 10 personer, sender dere en mail til booking@grefsenkollen.no 

1/9

Bålpanne-meny

Ved bålpannene får dere servert:

Hjemmelaget eplegløgg
Med appelsin, solbær, kanel, kardemomme og stjerneanis.
Mandler, rosiner og epler ved siden av.
Inneholder: N


Spekemat fra Ask på Jevnaker

Speket svinenakke, fennikelsalami, og lammepølse. Inneholder: -

Norske oster
Fønix og Pan fra Stavanger Ysteri, fersk geitost fra Prestholt Geitestøl. 
Inneholder: M

Flatbrød og rømme fra Røros
Inneholder: H, M

Pinnebrød
I alle fall det du trenger for å lage det. 
Inneholder: H

Epler og Kvikk Lunsj
Inneholder: S, H

Kjøttsuppe
Lam, mørkt øl, harissa, sopp og rotgrønnsaker
Inneholder: H, SI

Marshmallows
Inneholder: E


Barna kan få pølser som kan grilles på bålet. Når dere legger inn bestillingen online er det viktig at dere informerer oss om eventuelle allergier,  dietthensyn, eller om det er noen barn som vil ha pølser. Dette gjøres under "kommentar" når dere legger inn bestillingen. 

Pris: 495,- per person. Halv pris for barn under 12 år. Man må være minimum 4 personer per panne.

Allergener:
H = hvete/gluten, M = melk, F = fisk, E = egg, S = soya, SK = skalldyr, SI = selleri,
SP = sennep, N = nøtter, B = bløtdyr, PK = pinjekjerner.

 
 

Åpningstider

Det er satte tider på dette tilbudet
12.00, 14.30, 17.00 alle dager
19.30 onsdag - lørdag.