top of page

Restauranten

Nå er uteserveringen på terrassen stengt for sesongen. Vi serverer nå lunsj inne i den lune restauranten vår. 

Middag: serveres i Peisestuen fra onsdag til lørdag fra kl 17 :00. 


Er dere inntil 8 personer kan dere booke via knappen under. Er dere flere enn 8 må alle i gruppa samle seg og forhåndsbestille meny.  Send en forespørsel til booking@grefsenkollen.no

1/9

A la carte-meny middag

Snacks
Østers naturell 1 stk./6 stk.
Med hjemmelaget tabasco, sitron og mignonette
45/250,-
Inneholder: B

Spekemat fra Ask på Jevnaker
Coppa, salami og lammepølse
175,-
Inneholder: -

Røsti 4 stk.
Med rømme og rogn
89,-
Inneholder: M, F

Blåskjell, 500g
Med sterk paprika
175,-
Inneholder: B

Hjemmebakt brød
Med gårdssmør fra Valmsnes
 89,-
Inneholder: H, M
Søte retter
Mango
Med sago, pasjonsfrukt og pandan
125,-

Inneholder: M

Softis i krumkake
Med skogsbær og myske
125,-
Inneholder: E, M, H

Norske oster

Råblå fra Grindal,

Lein fra Rueslåtten, 
Fersk geitost fra Prestholt, 
servert med brød, smør og honning
(med forbehold om endringer)

198,-
Inneholder: M

Småretter
Røkte reker
Med majones på grillet sitron, purreløk og rugbrød
198,-
Inneholder: M, H, E

Torsk
Med hvitløk, paprika, oliven og persille

225,-
Inneholder: M, F

Grønn salat
Med yoghurtdressing
98,-
Inneholder: M

Poteter fra Bjærtnes og Hoel
Med rømmedressing
98,-
Inneholder: M
Litt større retter
Skiver av Culottestek
Med rødvin, beinmarg og løk
345,-

Inneholder: M

Kveite
Med saus på ristede fiskebein og sellerirot
325,-

Inneholder: F, M, H

Speltsalat
Med skogsopp, nøtter, maltgele og revet ost
165,-
Inneholder: H, M, N
DEN LILLE

Kjøkkenet velger, for eksempel:

Brød, spekemat, røsti og reker,
Culotte, speltsalat og poteter,
Mango med sago, pasjonsfrukt og pandan

595,- pr. person

DEN STORE

Kjøkkenet velger, for eksempel:

Brød, østers, røsti, spekemat,
Reker
Kveite
Culotte, speltsalat og poteter
Mangodessert og softis

795,- pr. person

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SP = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

Meny

Gjelder fra onsdag 4. januar.

Lunsjmeny

Pizza med rød saus
Markarita 
Mozzarella og frisk basilikum 
178,-
Inneholder: H, M

Grønnskollingen
Mozzarella, squash, løk, oliven, tomat, ruccola og fetaost
199,-

Inneholder: H, M


Skinke
Kokt skinke, mozzarella, oregano og ricotta
209,-
Inneholder: H, M

Sterk elg
Mozzarella, elgslami, løk, jalapeños og oregano
209,-

Inneholder: H, M

Bukkene Bruse
Mozzarella, rødløk, kapers, fenalår, ruccola,
syltet løk geiteost fra Prestholt
239,-

Inneholder: H, M


Barnepizza: Barnslig godt
Tomatsaus, mozzarella og skinke
137,-
Inneholder: H, M
Legg til ekstra
Glutenfri pizzabunn •  35,-             Rømmedressing  •  35-
                                                 Inneholder: M

Ekstra kjøtt •  35-              Ekstra grønnsaker •  28,-

* = Vegetar/kan fås som vegetar
Pizza med hvit saus
Fire oster
Mozzarella, Grana Padano, Råblå, Rødkittost og oregano
198,-
Inneholder: H, M

Gravlaks
Mozzarella, blomkål, gravet laks og kapers
219,-
Inneholder: H, M

Sopptur*
Mozzarella, skogsopp, elgsalami, blåmuggost og timian
235,-

Inneholder: H, M


Reinsdyr
Reinsdyr, tyttebær, frisk timian
239,-
Inneholder: H, M
Annet
Dyrlegens nattmat
Lun hjemmelaget leverpostei på grovt brød med
sopp, stekt spekeskinke og syltede grønnsaker
235,-

Inneholder: H, SP, SU, M

Salat
Med gravet laks fra Kvarøy, egg, potet
fennikel, kapers og tomat
189,-

Inneholder: F, E, SP

Fiskesuppe
Kremet suppe med torsk, laks
blåskjell, reker og rotgrønnsaker

235,-

Viltgryte
Kremet gryte med hjortekjøtt, pølse, 
rotgrønnsaker, rosenkål og grønnkål.

235,-
Inneholder: H, M, SI
Dessert

Hjemmelaget softis i krumkake
Med skogsbær, tørket yougurt og myske
115,-

Inneholder: M, E


Hjemmelaget fyrstekake

Med pisket krem og karamellisert eple
125,-
Inneholder: M, H, E

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SE = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

Åpningstider

Åpningstider i restauranten

Lunsj:
Mandag - lørdag kl. 12-15
Søndag fra kl. 12-17


Middag:
Onsdag - lørdag fra kl. 17
bottom of page