
Restauranten
Nå er uteserveringen på terrassen stengt for sesongen. Vi serverer nå lunsj inne i den lune restauranten vår.
Middag: serveres i Peisestuen fra onsdag til lørdag fra kl 17 :00.
Er dere inntil 8 personer kan dere booke via knappen under. Er dere flere enn 8 må alle i gruppa samle seg og forhåndsbestille meny. Send en forespørsel til booking@grefsenkollen.no.




A la carte-meny middag
Østers naturell 1 stk./6 stk.
Med hjemmelaget tabasco, sitron og mignonette
45/250,-
Inneholder: B
•
Spekemat fra Ask på Jevnaker
Coppa, salami og lammepølse
175,-
Inneholder: -
•
Røsti 4 stk.
Med rømme og rogn
89,-
Inneholder: M, F
•
Blåskjell, 500g
Med sterk paprika
175,-
Inneholder: B
•
Hjemmebakt brød
Med gårdssmør fra Valmsnes
89,-
Inneholder: H, M
Mango
Med sago, pasjonsfrukt og pandan
125,-
Inneholder: M
•
Softis i krumkake
Med skogsbær og myske
125,-
Inneholder: E, M, H
•
Norske oster
Råblå fra Grindal,
Lein fra Rueslåtten,
Fersk geitost fra Prestholt,
servert med brød, smør og honning
(med forbehold om endringer)
198,-
Inneholder: M
Røkte reker
Med majones på grillet sitron, purreløk og rugbrød
198,-
Inneholder: M, H, E
•
Torsk
Med hvitløk, paprika, oliven og persille
225,-
Inneholder: M, F
•
Grønn salat
Med yoghurtdressing
98,-
Inneholder: M
•
Poteter fra Bjærtnes og Hoel
Med rømmedressing
98,-
Inneholder: M
Skiver av Culottestek
Med rødvin, beinmarg og løk
345,-
Inneholder: M
•
Kveite
Med saus på ristede fiskebein og sellerirot
325,-
Inneholder: F, M, H
•
Speltsalat
Med skogsopp, nøtter, maltgele og revet ost
165,-
Inneholder: H, M, N
DEN LILLE
Kjøkkenet velger, for eksempel:
Brød, spekemat, røsti og reker,
Culotte, speltsalat og poteter,
Mango med sago, pasjonsfrukt og pandan
595,- pr. person
•
DEN STORE
Kjøkkenet velger, for eksempel:
Brød, østers, røsti, spekemat,
Reker
Kveite
Culotte, speltsalat og poteter
Mangodessert og softis
795,- pr. person
Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SP = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol
Gjelder fra onsdag 4. januar.
Lunsjmeny
Markarita
Mozzarella og frisk basilikum
178,-
Inneholder: H, M
•
Grønnskollingen
Mozzarella, squash, løk, oliven, tomat, ruccola og fetaost
199,-
Inneholder: H, M
•
Skinke
Kokt skinke, mozzarella, oregano og ricotta
209,-
Inneholder: H, M
•
Sterk elg
Mozzarella, elgslami, løk, jalapeños og oregano
209,-
Inneholder: H, M
•
Bukkene Bruse
Mozzarella, rødløk, kapers, fenalår, ruccola,
syltet løk geiteost fra Prestholt
239,-
Inneholder: H, M
•
Barnepizza: Barnslig godt
Tomatsaus, mozzarella og skinke
137,-
Inneholder: H, M
Glutenfri pizzabunn • 35,- Rømmedressing • 35-
Inneholder: M
Ekstra kjøtt • 35- Ekstra grønnsaker • 28,-
* = Vegetar/kan fås som vegetar
Fire oster
Mozzarella, Grana Padano, Råblå, Rødkittost og oregano
198,-
Inneholder: H, M
•
Gravlaks
Mozzarella, blomkål, gravet laks og kapers
219,-
Inneholder: H, M
•
Sopptur*
Mozzarella, skogsopp, elgsalami, blåmuggost og timian
235,-
Inneholder: H, M
•
Reinsdyr
Reinsdyr, tyttebær, frisk timian
239,-
Inneholder: H, M
Dyrlegens nattmat
Lun hjemmelaget leverpostei på grovt brød med
sopp, stekt spekeskinke og syltede grønnsaker
235,-
Inneholder: H, SP, SU, M
•
Salat
Med gravet laks fra Kvarøy, egg, potet
fennikel, kapers og tomat
189,-
Inneholder: F, E, SP
•
Fiskesuppe
Kremet suppe med torsk, laks
blåskjell, reker og rotgrønnsaker
235,-
•
Viltgryte
Kremet gryte med hjortekjøtt, pølse,
rotgrønnsaker, rosenkål og grønnkål.
235,-
Inneholder: H, M, SI
Hjemmelaget softis i krumkake
Med skogsbær, tørket yougurt og myske
115,-
Inneholder: M, E
•
Hjemmelaget fyrstekake
Med pisket krem og karamellisert eple
125,-
Inneholder: M, H, E
Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SE = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol