Velkommen til lunsj i restauranten

I restauranten serverer vi lunsj hver dag fra 12 - 15, og fra 12-17 på søndager. Til lunsj serverer vi pizza og andre enkle gode retter. Restauranten er åpen til middag fra onsdag til lørdag. Menyen ser du lenger ned på siden. Er dere inntil 8 personer kan dere booke via knappen under. Er dere flere enn 8 må alle i gruppen samle seg og forhåndsbestille meny.  Send en forespørsel til booking@grefsenkollen.no

1/8
 

Julelunsj

Gravlaks
Med poteter, dill og sennepssaus 
115,-
Inneholder: F, M

Ribbetallerken

Med sossiser, medisterkaker, rødkål, tyttebær og ribbesjy 
295,-
Inneholder: M, SP

Riskrem
Med kirsebær og mandler
115,-
Inneholder: M, N

2-retters 395,-    /   3-retters 495,-
1/4

Lunsjmeny

Spise
Dyrlegens Nattmat
Grefsenkollens grove postei, med skogsopp, stekt skinke,
surdeigsbrød og Piotrs Pickles.  

179,-

Inneholder: H, E, M

Salat
Med hjemmerøkt laks fra landbasert oppdrett i Fredrikstad,
smilende egg, poteter, løk og sennepsvinaigrette.

179,-

Inneholder: F, E, SP

Viltgryte
Kremet gryte med hjort, pølse, spelt, sopp og rosenkål. 
Serveres med flatbrød og tyttebærsyltetøy. 

195,-

Inneholder: H, M, S

Fiskesuppe
Kremet fiskesuppe, med grønnsaksjulienne, blåskjell, reker, 
krepsehaler og dagens utvalg av fisk.

195,-
Inneholder: F, SK, SI, B, M
Dessert
Hjemmelaget softis
Fra de 14 kuene på Skarrbo Gård, servert i krumkake, med multer.  
115,-

Inneholder: H, M

Fyrstekake
Med eplekompott og pisket krem.
115,-

Inneholder: H, M
Markarita 
Mozzarella og frisk basilikum. 
178,-
Inneholder: H, M

Skinke

Kokt skinke, mozzarella og oregano.
198,-
Inneholder: H, M

Bukkene bruse
Fenalår, kapers, ruccola, syltet rødløk og fersk geitost.
220,-
Inneholder: H, M

Barnepizza: Barnslig godt
Tomatsaus, skinke og mozzarella
137,-
Inneholder: H, M
Pizza med hvit saus
Reinsdyr 
Mozzarella, reinsdyr, tyttebær og frisk timian. 
220,-
Inneholder: H, M

Sopptur

Blandet skogsopp, bacon og Fønix blåmuggost.
220,-
Inneholder: H, M

Fire oster
Mozzarella, Grana Padano, Fønix og Rødkittost.
198,-
Inneholder: H, M

Dagens pizza (hvit eller rød)
Se krittavlen ved baren, eller spør din servitør.
Ekstra
Glutenfri bunn: 35,-         Rømmedressing (M): 35,-
Ekstra kjøtt/ost/grønnsaker: 35,-

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SP = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

Pizza med rød saus

Meny middag

Snacks
Østers naturelle 1 stk./6 stk.
Mad hjemmelaget tabasco, sitron og mignonette 
45/250,-

Inneholder: B

Vannbakkels 4 stk.
Med stekt skinke, estragon, rømme og tomat.
89,-

Inneholder: H

"Piotrs Pickles"
Syltede grønnsaker.
89,-

Inneholder: -

Blåskjell 500 gr.
175,-
Inneholder: B

Hjemmebakt brød
Med gårdssmør fra Valmsnes.
89,-
Inneholder: H, M
Litt større retter
Andebryst fra Vestfold
Med røkt potet, rødbete og solbær.
260,-

Inneholder: M, E, SP

Torsk,
Med sago, blåskjell og brent savoykål.
260,-

Inneholder: M, F, B

Grefsenøksa (3-4 personer)
1,2 kg. norsk entrecote på bein, modnet og håndplukket av 
Jørgen T. Pedersen. Stekt og servert med
salat, poteter og choron-saus. OBS: 45-60 min. steketid. 
1800,-

Inneholder: M, E
Litt av hvert, på deling 
595,- pr. person.
Kjøkkenets utvalg,  for eksempel: 
-Brød, blåskjell, vannbakkels
- And, spelt, potet, syltede grønnsaker
- Karamellpudding på krydderbrød

 
Lettgravet sik, 
Med rømme, løk og rugchips.
198,-
Inneholder: M, N

Kamskjell,
Med sellerirot, tyttebær og brunet smør. 
198,-
Inneholder: B, M

Grønn salat,
Med yoghurtdressing.
98,-
Inneholder: M

Speltsalat, 
med sopp, nøtter, maltgele og revet ost.
165,-
Inneholder: H, M, N

Poteter fra Bjærtnes og Hoel, 
Med rømmedressing.
155,-
Inneholder: M
Søte retter
Karamellpudding på krydderbrød,
Med karamelliserte epler, mandler,
pisket krem og akevittsirup.
125,-

Inneholder: M, E, H, N

Softis fra de 14 kuene på Skarrbo Gård,
i krumkake, med multer og myske.
125,-

Inneholder: M, H

Norske oster
198,-
Inneholder: M
Litt mer, på deling 
795,- pr. person. 
Kjøkkenets utvalg, for eksempel: 
- Brød, østers, blåskjell
- Sik, vannbakkels
- Torsk, kamskjell, salat
- And, poteter, syltede grønnsaker
- Karamellpudding, softis med multer

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SP = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

Små retter
 
 

Åpningstider i restauranten

Lunsj: 
Hver dag: 12 - 15
Søndag: 12 - 17

Middag:
Ons-lør: 17:00 - 21:00