Restauranten

Det er den lune atmosfæren i det gamle huset, nydelig mat og drikke, og (forhåpentligvis) fantastisk utsikt over byen, som gjør kvelden på Grefsenkollen spesiell.

 

I vintermånedene har vi ikke mulighet til å ta inn små bord og grupper alle dager. Ta kontakt, så ser vi hva vi får til.


Bord må forhåndsbestilles mellom mandag - fredag fra kl. 08.00 - 16.00. 
Bordbestilling skjer gjennom telefon (+47) 22 79 70 60 eller mail  booking@grefsenkollen.no

1/8
 

Vår meny 

Menyen er satt sammen av de best tilgjengelige råvarer. Det kan forekomme små endringer i menyen fra dag til dag. Alle priser er per person. Vi ber om at gjester ved samme bord velger samme meny og vi ønsker menyvalg senest dagen før ankomst. 

MIDDAG
 
Hovedrett
Pris kr 350,- 
Hovedrett + dessert
Pris kr 500,-

Forrett + hovedrett
Pris kr 545,- 
3-RETTERS MENY
Gravet ørret, 
sellerirot, pepperrot og eple
INNEHOLDER: SL, M
Hjort, 
med krydderpølse og rognebærsaus
INNEHOLDER: M, G (HVETE)

Ostekake med Baileys, 
karameliserte epler, sjokolade og eplesorbet
INNEHOLDER: M, E, G (HVETE), SO, N (MANDLER)

Pris kr 695,-
5-RETTERS MENY

Gravet ørret, 
sellerirot, pepperrot og eple
INNEHOLDER: SL, M
Sjømatsalat med krabbe, 
blåskjell, reker, rogn og sjøgress
INNEHOLDER: M, E, F, SK, B
Hønsesuppe,
med rotgrønnsaker og trøffel

INNEHOLDER:  G (BYGGRYN)
Hjort,
med krydderpølse og rognebærsaus
INNEHOLDER: M, G (HVETE)

Ostekake med Baileys, 
karameliserte epler, sjokolade og eplesorbet
INNEHOLDER: M, E, G (HVETE),  SO, N (MANDLER)

Pris kr 945,-

Som en ekstra rett kan vi tilby en ostetallerken , pris kr 150,- 

Allergenforklaring: G=gluten, SK=skalldyr, E=egg, F=fisk, SO=soya, M=melk, N=nøtter, SL=selleri, B=bløtdyr, SE= sennep, SU=sulfitt

Lunsj serveres i Peisestuen. 
Uteserveringen på terrassen åpner igjen til våren neste år. 

MANDAG - LØRDAG: 12 - 15

SØNDAG: 12 - 16

 

Muligheter for både bordbestillinger og drop-in.
Ved større grupper anbefaler vi å reservere bord på forhånd.
 
 

Viner

Vårt mål er å gi deg en unik opplevelse fra de gode, gamle klassiske vinområdene i verden. Det kan være kjente områder som Burgund, Bordaux, Mosel eller mer ukjente, men tidligere berømte steder som Carcavelos i Portugal og øyer som Santorini i Hellas.

 

Øl-drikkerne er heller ikke glemt på Grefsenkollen. Vi har et godt utvalg av øl fra mikrobryggerier både i Norge og resten av verden. Spør din servitør om anbefalinger!

 

Temakvelder

På våre temakvelder setter kokkene sammen en spesialkomponert meny med deilige råvarer. Du velger selv om du vil bestille vinpakke eller spørre din servitør om gode forslag ved bordet. Det er ingen felles start på disse kveldene og du bestiller bord til ønsket tidspunkt i restauranten. 

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
NyLogoKLarHvit.png

Grefsenkollveien 100  •  0490 Oslo

Tlf: (+47) 22 79 70 60 

booking@grefsenkollen.no

© Grefsenkollen 2017. Alle rettigheter reservert. Kopiering og bruk av tekst eller foto fra sidene krever skriftlig  samtykke  fra Grefsenkollen eller rettighetshaver av foto.   

Created by SiriusBC  •  Photos wedding: Fotograf Holien Mo  •  Photos location & interor: Gunnar Kopperud