
Restauranten
Nå er uteserveringen på terrassen åpen hver dag. Vi serverer lunsj ute så lenge været holder, og bord booker du online under fanen "terrassen". Hvis det er surt og kaldt serverer vi inne i restauranten.
Middag: serveres i Peisestuen fra onsdag til lørdag fra kl 17 :00.
Er dere inntil 8 personer kan dere booke via knappen under. Er dere flere enn 8 må alle i gruppa samle seg og forhåndsbestille meny. Send en forespørsel til booking@grefsenkollen.no.
a la carte
Østers naturell 1 stk./6 stk.
Med hjemmelaget tabasco, sitron og mignonette
45/250,-
Inneholder: B
•
Spekemat fra Ask på Jevnaker
Svinenakke, salami og lammepølse
175,-
Inneholder: -
•
Vannbakkels 4 stk.
Fylt med tomat, spekeskinke, rømme og estragon
89,-
Inneholder: H, M
•
Blåskjell, 500g
175,-
Inneholder: B
•
Hjemmebakt brød
Med gårdssmør
89,-
Inneholder: H, M
Jordbær
Med tonka, rubysjokolade og financier
125,-
Inneholder: M, E, N, H
•
Dagens sorbet
85,-
Inneholder: -
•
Norske oster
Fersk geitost fra Prestholt,
Råblå fra Grindal,
Lein fra Rueslåtten
(med forbehold om endringer)
198,-
Inneholder: M
Grønne asparges
Stracciatella, syltede grønne tomater, bokhvete
198,-
Inneholder: M
•
Laks,
Med agurk og sjøgress
198,-
Inneholder: F
•
Grønn salat
Med yoghurtdressing
98,-
Inneholder: M
•
Poteter fra Finnskogen
Med rømmedressing
98,-
Inneholder: M
Kyllingbryst fra Hovelsrud Gård
Med med spinatpuré og brunt smør hollandaise
325,-
Inneholder: M, H, E, SP, S
•
Speltsalat
Med skogsopp, nøtter, maltgele og revet ost
165,-
Inneholder: H, M, N
•
Grefsenøksa (3-4 personer)
Norsk entrecote på bein, serveres med poteter, salat og saus
1800,-
Inneholder: H, M, E, SP
LITT AV HVERT, PÅ DELING
Kjøkkenet velger, for eksempel:
Brød, blåskjell, Asparges, vannbakkels
Kylling, spelt, poteter
Jordbær med tonkamousse
595,- pr. person
•
LITT MER, PÅ DELING
Kjøkkenet velger, for eksempel:
brød, østers, vannbakkels, spekemat
asparges, blåskjell
laks, salat
kylling, poteter
Jordbær med tonkamousse, sorbet
795,- pr. person
Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SP = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol
Menyen er gjeldende til august.