Restauranten

Nå er uteserveringen på terrassen stengt for sesongen. Vi serverer nå lunsj inne i den lune restauranten vår. 

Middag: serveres i Peisestuen fra onsdag til lørdag fra kl 17 :00. 


Er dere inntil 8 personer kan dere booke via knappen under. Er dere flere enn 8 må alle i gruppa samle seg og forhåndsbestille meny.  Send en forespørsel til booking@grefsenkollen.no

1/9

a la carte-meny middag

Snacks
Østers naturell 1 stk./6 stk.
Med hjemmelaget tabasco, sitron og mignonette
50/270,-
Inneholder: B

Spekemat fra Ask på Jevnaker
Coppa, salami og lammepølse
175,-
Inneholder: -

Vannbakkels 4 stk.
Fylt med tomat, spekeskinke, rømme og estragon
95,-
Inneholder: H, M

Blåskjell, 500g
175,-
Inneholder: B

Hjemmebakt brød
Med gårdssmør
 89,-
Inneholder: H, M
Søte retter
Bakt eple
Med melkesjokolade og sorbet
145,-

Inneholder: M, H, E, S

Dagens sorbet
85,-
Inneholder: -

Norske oster

Råblå fra Grindal,

Lein fra Rueslåtten,
Pepperknoll fra Herbjørnrud, 
servert med brød, smør og honning
(med forbehold om endringer)

198,-
Inneholder: M

Små retter
Syltet sik fra Røros
Med puffet spelt og vinagrette, på urteolje og syrnet melk
198,-
Inneholder: F, M, H

Hvalerkrabbe
Med bokhvete og gresskar
225,-
Inneholder: SK

Grønn salat
Med yoghurtdressing
98,-
Inneholder: M

Poteter fra Finnskogen
Med rømmedressing
98,-
Inneholder: M

 
Litt større retter
Norsk lam
Med gulrot, jordskokk og lammesjy
325,-

Inneholder: M, SI, N, SE

Kveite
Med spinatpuré og hollandaise på brunet smør
325,-

Inneholder: M, E, SP, F

Speltsalat
Med skogsopp, nøtter, maltgele og revet ost
195,-
Inneholder: H, M, N

Grefsenøksa (3-4 personer)
Norsk entrecote på bein, serveres med poteter, salat og saus
1900,-
Inneholder: H, M, E, SP
LITT AV HVERT, PÅ DELING

Kjøkkenet velger, for eksempel:

Brød, sik, blåskjell, vannbakkels
Lam, poteter
Bakt eple

595,- pr. person

LITT MER, PÅ DELING

Kjøkkenet velger, for eksempel:

Brød, østers, vannbakkels, spekemat
Sik, blåskjell,
Krabbe, salat
Lam, poteter
Bakt eple og sorbet

795,- pr. person

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SP = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

 

Gjelder fra 12. oktober. 

Lunsjmeny

Pizza med rød saus
Markarita 
Mozzarella og frisk basilikum 
178,-
Inneholder: H, M

Grønnskollingen
Mozzarella, squash, løk, oliven, tomat, ruccola og fetaost
199,-

Inneholder: H, M


Skinke
Kokt skinke, mozzarella, oregano og ricotta
209,-
Inneholder: H, M

Sterk elg
Mozzarella, elgslami, løk, jalapeños og oregano
209,-

Inneholder: H, M

Hawaii-Oslo
Mozzarella, skinke, sopp, ananas, chilli og basilikum
219-

Inneholder: H, M

Spekeskinke
Spekeskinke, ruccola og tomat
239,-
Inneholder: H, M

Barnepizza: Barnslig godt
Tomatsaus, mozzarella og skinke
137,-
Inneholder: H, M
Legg til ekstra
Glutenfri bunn •  35,-             Rømmedressing  •  35-
                                                 Inneholder: M
Ekstra kjøtt •  35-              Ekstra grønnsaker •  28,-

* = Vegetar/kan fås som vegetar
Pizza med hvit saus
Fire oster
Mozzarella, Grana Padano, Råblå, Rødkittost og oregano
198,-
Inneholder: H, M

Kylling
Mozzarella, paprika, løk, svarte oliven og rød pesto
219,-
Inneholder: H, M; PK

Sopptur*
Mozzarella, skogsopp, elgsalami, blåmuggost og timian
235,-

Inneholder: H, M

Bukkene Bruse*
Mozzarella, sjallotløk, torket tomat, ruccola og feta

229,-
Inneholder: H, M

Reinsdyr
Reinsdyr, tyttebær, frisk timian
239,-
Inneholder: H, M
Annet
Skagensmørbrød
Reker, krepshaler, egg, løk, rogn på ristet brød med salat
199,-

Inneholder: H, M, SK, E, F

Salat
Kylling, egg, løk, potet, fennikel, sennepdressing
189,-

Inneholder: E, SP, SI

Grefsenrøra, m/ristet brød
Rørt tartar" av spekemat, løk, rømme,
tørkede tomater og estragon
169
,-
Inneholder: H, M
Dessert
Hjemmelaget fyrstekake
Med pære og pisket krem
115,-

Inneholder: H, M, E

Hjemmelaget softis
Fra de 14 kuene på Skarrbo gård med bær
115,-

Inneholder: M, E

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SE = sennep, SK = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

 

Åpningstider i restauranten

Lunsj:
Mandag - lørdag kl. 12-15
Søndag fra kl. 12-17


Middag:
Onsdag - lørdag fra kl. 17