Middag og bålkos - og byens beste utsikt!

Book din egen "utsiktsøy" med bålpanne og ved, viltgryte, spekemat og hjemmelaget eplegløgg. Bålpannene kan bookes hver dag kl 12:00, 14.30 og 17:00. Dere har den i 2 timer, hvis dere ønsker å sitte litt lenger bør dere booke kl 17:00. Pris:  495,- per person, halv pris for barn (opp til 12 år). Minimum 4 voksne, og maks 6-8 personer avhengig av behovet for avstand. 
Er dere flere enn 8 personer kan dere booke flere bålpanner, send mail til booking@grefsenkollen.no

NB: Vi har skinn å sitte på, men ta gjerne med egne tepper.

1/1

Restauranten

Grunnet de siste korona-restriksjonene har vi begrenset åpningstid: mandag - fredag fra 11 - 16, og lørdag - søndag fra 11 - 18. 

Vi serverer pizza og andre  enkle gode retter, og ferske boller. Og vaffler i helgene. 

1/5

Skal du booke bord? Da er det viktig at du presiserer hvor mange dere blir, og om dere trenger 1 meters avstand mellom noen -
for eksempel mellom to par.

 

A la carte-meny 

På grunn av de siste korona-restriksjonene tilbyr vi ikke a la carte menyen nå.
Se vår lunsjmeny lenger ned på siden for vårt nåværende tilbudd.  

Vanligvis kan man få den i restauranten onsdag - lørdag fra 17:00 - 23:00.
Det kan forekomme små endringer i menyen fra dag til dag.
Er dere flere enn 10 personer, kontakt  booking@grefsenkollen.no for å gjøre en reservasjon.

SNACKS
 
Grefsenkollens riflede potetflak med dip
80,-
INNEHOLDER: M, E, SE, SU
Gravet hjort med fersk geitost og tyttebær
80,-
INNEHOLDER: M

6 stk. blinis med dagens topping
165,-
INNEHOLDER: M, H, F, E

Spekemat og potetflak
250,-
INNEHOLDER: M, E, SP, SU

Hjemmebakte brød og norsk gårdssmør
80,-
INNEHOLDER: H, M
STORE RETTER
 
Lår og nakke av lam, med byggryn, 
lammesjy, potet og salsa verde 

295,-
INNEHOLDER: M, H, F, SP
Glasserte rotsaker, grønnkål og hummus, 
med valnøtt dukha

169,-
INNEHOLDER: N  (HASSELNØTTER)

Byggrynsrisotto med hasselnøtter, sopp

 maltgele og revet ost 
198,-
INNEHOLDER: H,  M, N


Kremet fisk og skalldyrsuppe
180,-
INNEHOLDER: M, F, SK, B, SL
 

Tørrmodnet Norsk Entrecote, modnet minst 5 uker, 
med rødvinssaus, bérnaise, sennep og poteter
475,-
INNEHOLDER: SP, E, M

SMÅ RETTER
 
Norske beter, blader, bokhvete og fersk geitost
198,-
INNEHOLDER: M
Einerøkt Sik, med jordskokk og sikrogn    
198,-
INNEHOLDER: M, F, SU

Kamskjell, skogsopp og løpstikke
225,-

INNEHOLDER: M, F

Grefsenkollens grønne salat,
med dagens urter, blomster og blader,
friske og syltede grønnsaker

155,-
INNEHOLDER: M, N
 
SØTE RETTER
 
Rørte blåbær, estragonolje og rømmesorbet
98,-
INNEHOLDER: M, H
Gresskarpai med pisket krem
98,-
INNEHOLDER:  M, E, H

Kanelmousse, karamelliserte epler, 
ingefærcrumble, marengs og vaniljeis
145,-

INNEHOLDER: M, H, E, N
Utvalgte norske oster
165,-
INNEHOLDER: M, N
LITT AV HVERT
595,-
LITT MER AV HVERT
795,-

Allergenforklaring: H = Hvete / gluten, SK = skalldyr, E = egg, F = fisk, SO = soya, M = melk, N = nøtter, SL = selleri, B = bløtdyr, SE =  sennep, SU = sulfitt

Lunsjmeny

Vår lunsjmeny er tilgjengelig: 
mandag - fredag fra 11:00 - 16:00

lørdag - søndag fra 11:00 - 18:00

MARKARITA 
Mozzarella og frisk basilikum 
178,-
Inneholder: H, M
BUKKENE BRUSE*
Fenalår, fersk geitost, kapers, syltet rødløk og ruccola
205,-
Inneholder: H, M
STERK ELG
Elgsalami, jalapenos og oregano
198,-
Inneholder: H, M, P
 
REINSDYR
Reinsdyr, tyttebær, frisk timian  
210,-
Inneholder: H, M
KYLLING
Marinert kylling, mozzarella, spinat,
rødløk, oliven og rød pesto
205,-
Inneholder: H, M; PK
FIRE OSTER
Mozzarella, Grana Padano, Fønix og Rødkittost
198,-
Inneholder: H, M, PK
Glutenfri bunn •  35,-             Rømmedressing  •  35-
                                                 Inneholder: M
Ekstra kjøtt •  35-              Ekstra grønnsaker •  28,-

* = Kan fås som vegetar
GRAVET LAKS
med potet, rømme og dill
145,-
Inneholder: F, M, E, SP
RIBBE, MEDISTERKAKER OG PØLSER
med rødkål, rosenkål, potet og sennepssjy
325-
Inneholder: M, H, SP
RISKREM
med kirsebær og mandler
98,-
Inneholder: M, N

HEL JULEMENY FRA 495,-
FISKESUPPE
Kremet fisk- og skalldyrsuppe
180,-
Inneholder: F, SK, B, SI
SKAGENSMØRBRØD
Reker og krepsehaler i kremet saus
179,-
Inneholder: SK, M, H, E, SL
CÆSARSALAT
Salat med kylling, bacon, parmesan og krutonger
185,-
Inneholder: SP, E, H, F, M
RISKREM
med kirsebær og mandler
98,-
Inneholder: M, N
RØRTE BLÅBÆR
med yogurtsorbet
98,-
Inneholder: H, M

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SE = sennep, SD = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

Skal du booke bord? Da er det viktig at du presiserer hvor mange dere blir, og om dere trenger 1 meters avstand mellom noen -
for eksempel mellom to par.

 

Temakvelder

På våre temakvelder setter kokkene sammen en spesialkomponert meny.
Du velger selv om du vil bestille tilhørende vinpakke eller spørre din servitør om gode forslag ved bordet.
Det er ingen felles start på disse kveldene og du bestiller bord til ønsket tidspunkt i restauranten. 

1/5
 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
NyLogoKLarHvit.png

Grefsenkollveien 100  •  0490 Oslo

Tlf: (+47) 22 79 70 60 

booking@grefsenkollen.no

© Grefsenkollen 2017. Alle rettigheter reservert. Kopiering og bruk av tekst eller foto fra sidene krever skriftlig  samtykke  fra Grefsenkollen eller rettighetshaver av foto.