Mai-kake og softis!

17.mai vet jo ingen helt hvordan blir enda, men vi har i alle fall laget en skikkelig fest-kake! Ikke bare er den flott å se på, den er full av jordbærgele, mousse, vaniljekrem og marengs. Også er den gluten- og nøttefri.

Den funker nok godt til andre festligheter også, og den kan bestilles i hele mai.
Klikk på knappen under, fortell oss når du ønsker å hente kaken din, og kom opp hit og betal og hent den.
Klikk og hent, nesten.

Liten: 490,- (4-6 pers) Stor: 990,- (10-12 pers) 

 

1/5

Vi har kjøpt egen softis-maskin og laget oppskrift med melk fra Skarrbo gård.

Også har vi brygget vår egen iste og limonade. Alt sammen og mye mer er til salgs i kiosken på terrassen hver eneste dag
fra 12-20 (11-20) i helgene.

 

1/1

Restauranten

Åpningstider: mandag - tirsdag fra 11 - 16, onsdag - lørdag fra 11 - 21 (kjøkkenet stenger 20), og søndager fra 11 - 18. 

Vi serverer pizza og andre  enkle gode retter, og ferske boller. Og vafler i helgene. 

1/4

Skal du booke bord? Da er det viktig at du presiserer hvor mange dere blir, og om dere trenger 1 meters avstand mellom noen -
for eksempel mellom to par.

 

Lunsj- og pizzameny

Vår lunsjmeny er tilgjengelig: 
mandag - fredag fra 11:00 - 16:00

lørdag - søndag fra 11:00 - 18:00

ANNET
FISKESUPPE
Kremet fisk- og skalldyrsuppe
180,-
Inneholder: F, SK, B, SI
SKAGENSMØRBRØD
Reker og krepsehaler i kremet saus
179,-
Inneholder: SK, M, H, E, SL
CÆSARSALAT
Salat med kylling, bacon, parmesan og krutonger
185,-
Inneholder: SP, E, H, F, M
KJØTTSUPPE 
Med saltet oksebryst og -hale, gulrot, selleri, bygg,
sopp og urter, 
revet pepperrot og sennep på siden
180,-
Inneholder: M, H, SI, SE
DESSERT
RØRTE BLÅBÆR
Med estragonolje og yogurtsorbet
98,-
Inneholder: H, M

DAGENS DESSERT
Se krittavlen ved baren eller spør din servitør
 

Skal du booke bord? Da er det viktig at du presiserer hvor mange dere blir, og om dere trenger 1 meters avstand mellom noen -
for eksempel mellom to par.

PIZZA
DAGENS PIZZA
Se krittavlen ved baren eller spør din servitør 
PIZZA MED RØD SAUS
MARKARITA 
Mozzarella og frisk basilikum 
178,-
Inneholder: H, M
BUKKENE BRUSE*
Fenalår, fersk geitost, kapers, syltet rødløk og ruccola
205,-
Inneholder: H, M
SKINKE
Kokt skinke, mozzarella og oregano
198,-
Inneholder: H, M
BARNEPIZZA: BARNSLIG GODT
Tomatsaus, mozzarella og skinke
137,-
Inneholder: H, M
PIZZA MED HVIT SAUS
REINSDYR
Reinsdyr, tyttebær, frisk timian  
210,-
Inneholder: H, M
KYLLING
Marinert kylling, mozzarella, spinat,
rødløk, oliven og rød pesto
205,-
Inneholder: H, M; PK
FIRE OSTER
Mozzarella, Grana Padano, Fønix og Rødkittost
198,-
Inneholder: H, M, PK
LEGG TIL EKSTRA PÅ PIZZAEN
Glutenfri bunn •  35,-             Rømmedressing  •  35-
                                                 Inneholder: M
Ekstra kjøtt •  35-              Ekstra grønnsaker •  28,-

* = Kan fås som vegetar

Allergenforklaring: H = hvete, M = melk, F = fisk, PK = pinjekjerner, EG = egg, S = soya, SE = sennep, SD = skalldyr, SI = selleri,
SF = sesamfrø, SS = svoveldioksid og sulfitter, L = lupin, B = bløtdyr, P = svinekjøtt, ALK = alkohol

A la carte-meny 

På grunn av de siste korona-restriksjonene tilbyr vi ikke a la carte menyen nå.

SNACKS
 
Grefsenkollens riflede potetflak med dip
80,-
INNEHOLDER: M, E, SE, SU
Gravet hjort med fersk geitost og tyttebær
80,-
INNEHOLDER: M

6 stk. blinis med dagens topping
165,-
INNEHOLDER: M, H, F, E

Spekemat og potetflak
250,-
INNEHOLDER: M, E, SP, SU

Hjemmebakte brød og norsk gårdssmør
80,-
INNEHOLDER: H, M
STORE RETTER
 
Lår og nakke av lam, med byggryn, 
lammesjy, potet og salsa verde 

295,-
INNEHOLDER: M, H, F, SP
Glasserte rotsaker, grønnkål og hummus, 
med valnøtt dukha

169,-
INNEHOLDER: N  (HASSELNØTTER)

Byggrynsrisotto med hasselnøtter, sopp

 maltgele og revet ost 
198,-
INNEHOLDER: H,  M, N


Kremet fisk og skalldyrsuppe
180,-
INNEHOLDER: M, F, SK, B, SL
 

Tørrmodnet Norsk Entrecote, modnet minst 5 uker, 
med rødvinssaus, bérnaise, sennep og poteter
475,-
INNEHOLDER: SP, E, M

SMÅ RETTER
 
Norske beter, blader, bokhvete og fersk geitost
198,-
INNEHOLDER: M
Einerøkt Sik, med jordskokk og sikrogn    
198,-
INNEHOLDER: M, F, SU

Kamskjell, skogsopp og løpstikke
225,-

INNEHOLDER: M, F

Grefsenkollens grønne salat,
med dagens urter, blomster og blader,
friske og syltede grønnsaker

155,-
INNEHOLDER: M, N
 
SØTE RETTER
 
Rørte blåbær, estragonolje og rømmesorbet
98,-
INNEHOLDER: M, H
Gresskarpai med pisket krem
98,-
INNEHOLDER:  M, E, H

Kanelmousse, karamelliserte epler, 
ingefærcrumble, marengs og vaniljeis
145,-

INNEHOLDER: M, H, E, N
Utvalgte norske oster
165,-
INNEHOLDER: M, N
LITT AV HVERT
595,-
LITT MER AV HVERT
795,-

Allergenforklaring: H = Hvete / gluten, SK = skalldyr, E = egg, F = fisk, S = soya, M = melk, N = nøtter, SL = selleri, B = bløtdyr, SE =  sennep, SU = sulfitt

À LA CARTE
 

Temakvelder

På våre temakvelder setter kokkene sammen en spesialkomponert meny.
Du velger selv om du vil bestille tilhørende vinpakke eller spørre din servitør om gode forslag ved bordet.
Det er ingen felles start på disse kveldene og du bestiller bord til ønsket tidspunkt i restauranten. 

1/5