Restauranten

Kjære gjester!

Nå kan dere forhåndsbooke bord online hos oss.

Vi tilbyr to menyer: Pizza serveres som alltid på den store nedre terrassen. På den øvre terrassen tilbyr vi nå en ala carte meny. Ved dårlig vær holder vi åpent innendørs. Bord til begge alternativer bookes her:

Det vil fortsatt være mulighet for drop-in. Kiosken på terrassen tilbyr mineralvann, kaffe og bakverk. Take away-pizza bestilles i kiosken eller online her:

VÅRE ÅPNINGSTIDER:


Nedre terrasse - pizza & kiosk:

Mandag til lørdag: 12.00 – 22.00

Søndag: 11.00 – 21:00
Kjøkkenet stenger kl. 20:00


Øvre terrasse - ala carte:

Onsdag til lørdag: 17:00 - 23:00
 

Velkommen til oss!

Det er den lune atmosfæren i det gamle huset, nydelig mat og drikke, og (forhåpentligvis) fantastisk utsikt over byen, som gjør kvelden på Grefsenkollen spesiell.

 

I vintermånedene har vi ikke mulighet til å ta inn små bord og grupper alle dager. Ta kontakt, så ser vi hva vi får til.


Bord må forhåndsbestilles mellom mandag - fredag fra kl. 08.00 - 16.00. 
Bordbestilling skjer gjennom telefon (+47) 22 79 70 60 eller mail  booking@grefsenkollen.no

1/5
 

Vår meny 

Menyen er satt sammen av de best tilgjengelige råvarer. Det kan forekomme små endringer i menyen fra dag til dag. Alle priser er per person. OBS: Er dere en gruppe på over 8 personer, ber vi det kontakte booking@grefsenkollen.no, for å avtale en tid. 

SNACKS
 
Grefsenkollens riflede potetflak med dip
80,-
INNEHOLDER: M, E, SE
Gravet hjort med snøfriskkrem
80,-
INNEHOLDER: M

Østers naturel og dagens smak 6 stk.
250 / 45,-
INNEHOLDER: B

Spekemat og potetflak
250,-
INNEHOLDER: M, E, SP

Knekk, surdeigsbrød og norsk gårdssmør
80,-
INNEHOLDER: H, M
STORE RETTER
 
Kylling fra Hovelsrud gård med grønnkål og brunt smør
260,-
INNEHOLDER: M, E
Salt byggrynsgrøt med hasselnøtter, 
sopp, maltgele og revet ost

198,-
INNEHOLDER: H, M, N (HASSELNØTTER)

Kremet fisk- og skalldyrsuppe
180,-
INNEHOLDER: M, F, B, SK

OverOslo-pølsa med potetkrem, 
purre og sennepsfrø

169,-
INNEHOLDER: M, SE
SMÅ RETTER
 
Høstmakrell, gulrot, fennikel og ansjoskrem
198,-
INNEHOLDER: M, F, H
Kantarell, kamskjell og løpstikke
225,-
INNEHOLDER: M, F

Norske beter, blader, bokhvete og fersk ost
198,-

INNEHOLDER: M, H

Grefsenkollens grønne salat
Dagens urter, blomster og blader,
friske og syltede grønnsaker

155,-
INNEHOLDER: M
 
SØTE RETTER
 
Rørte blåbær, estragonolje og rømmesorbet
98,-
INNEHOLDER: M, H
Skogbunnskake
sukkerbrød med spinat og ferskostkrem

98,-
INNEHOLDER:  M, G

Morellterte med mandler, 
sorbet og myske

145,-

INNEHOLDER: M, H, S, N (MANDLER)
LITT AV HVERT
495,-
LITT MER AV HVERT
695,-

Allergenforklaring: H = Hvete / gluten, SK = skalldyr, E = egg, F = fisk, SO = soya, M = melk, N = nøtter, SL = selleri, B = bløtdyr, SE =  sennep, SU = sulfitt

 

Viner

Vårt mål er å gi deg en unik opplevelse fra de gode, gamle klassiske vinområdene i verden. Det kan være kjente områder som Burgund, Bordaux, Mosel eller mer ukjente, men tidligere berømte steder som Carcavelos i Portugal og øyer som Santorini i Hellas.

 

Øl-drikkerne er heller ikke glemt på Grefsenkollen. Vi har et godt utvalg av øl fra mikrobryggerier både i Norge og resten av verden.
Spør din servitør om anbefalinger!

 

Temakvelder

På våre temakvelder setter kokkene sammen en spesialkomponert meny med deilige råvarer.
Du velger selv om du vil bestille vinpakke eller spørre din servitør om gode forslag ved bordet.
Det er ingen felles start på disse kveldene og du bestiller bord til ønsket tidspunkt i restauranten. 

1/5
 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle
NyLogoKLarHvit.png

Grefsenkollveien 100  •  0490 Oslo

Tlf: (+47) 22 79 70 60 

booking@grefsenkollen.no

© Grefsenkollen 2017. Alle rettigheter reservert. Kopiering og bruk av tekst eller foto fra sidene krever skriftlig  samtykke  fra Grefsenkollen eller rettighetshaver av foto.   

Created by SiriusBC  •  Photos wedding: Fotograf Holien Mo  •  Photos location & interor: Gunnar Kopperud